Beste leveranciers,

We willen u op de hoogte brengen van een belangrijke aankondiging met betrekking tot onze fabrieksleveringen. In de zomer zullen we een tijdelijke aanleverstop hebben voor leveringen vanuit onze leveranciers. Deze aanleverstop zal plaatsvinden gedurende week 30, 31 en week 32. We willen ervoor zorgen dat iedereen tijdig op de hoogte is zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden.

Reden voor de aanleverstop
De zomermaanden zijn traditioneel een periode van onderhoud en reparaties binnen onze faciliteiten. Dit jaar zullen we deze tijd benutten om belangrijke verbeteringen en noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Tevens hebben wij een gereduceerde capaciteit i.v.m. de vakanties van onze collega's rond deze periode. 

Belangrijke data

  • Start van de aanleverstop: Week 30 (22 juli)
  • Einde van de aanleverstop: Week 32 (11 augustus)

Tijdens deze weken zullen we geen leveringen vanuit onze leveranciers kunnen ontvangen. Het is essentieel dat alle betrokkenen deze periode in hun planning opnemen om verstoringen te minimaliseren.

Dank voor uw begrip
We begrijpen dat dit ongemak kan veroorzaken en we waarderen uw begrip en medewerking in deze zaak. Als u vragen heeft of aanvullende informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en te helpen met de planning tijdens deze periode.

Met vriendelijke groet,
Het Team van Heuvelman Staal

MEER NIEUWS

Gerelateerde artikelen

externalId=heuvelmanstaal-news-detail-5.2.1&filter[active]=1&filter[not uuid]=37a03bbd-ec22-4af5-bfab-7fca06fddf4e