Welkom op de nieuwe website van Heuvelman Staal!
We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze gloednieuwe website live is! Na maanden van hard werken, planning en ontwikkeling, presenteren we met trots de vernieuwde online aanwezigheid van Heuvelman Staal. Onze nieuwe website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijker en informatief. Het past perfect bij onze nieuwe huisstijl, die we tegelijkertijd lanceren.

Een frisse nieuwe look
Onze nieuwe huisstijl is ontworpen om onze visie en waarden beter te weerspiegelen. Met een modernere en dynamische uitstraling willen we laten zien waar Heuvelman Staal voor staat: kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. De nieuwe kleuren, het logo en de typografie zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd om een frisse, eigentijdse look te creëren.

Wat is er nieuw op de website?
Onze website heeft een complete make-over gekregen. Hier zijn enkele hoogtepunten:

 • Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Navigeren op onze site is nu eenvoudiger dan ooit. Met een intuïtieve menustructuur vindt u snel wat u zoekt.
 • Uitgebreide Productinformatie: Gedetailleerde beschrijvingen van onze producten en diensten, inclusief technische specificaties en toepassingen, zijn nu beschikbaar.
 • Nieuws en Updates: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, aankondigingen en innovaties binnen Heuvelman Staal via onze nieuwspagina.
 • Contact en Ondersteuning: We hebben het makkelijker gemaakt om contact met ons op te nemen en ondersteuning te krijgen. Wij staan voor u klaar!

  Een stap vooruit in digitale transformatie
  De lancering van onze nieuwe website en huisstijl is een belangrijke stap in onze voortdurende digitale transformatie. In een steeds meer verbonden wereld willen we ervoor zorgen dat we altijd bereikbaar en informatief zijn voor onze klanten, partners en stakeholders. Deze veranderingen stellen ons in staat om beter in te spelen op de behoeften van onze klanten en om hen nog beter van dienst te zijn.

  Bedankt voor uw steun
  We willen van deze gelegenheid gebruik maken om al onze klanten, partners en medewerkers te bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Zonder jullie zou deze mijlpaal niet mogelijk zijn geweest. 
  We nodigen u uit om onze nieuwe website te verkennen.

  Met vriendelijke groet,
  Het Team van Heuvelman Staal
MEER NIEUWS

Gerelateerde artikelen

externalId=heuvelmanstaal-news-detail-5.2.1&filter[active]=1&filter[not uuid]=52e76ae2-9816-11ee-a297-02a24b8d59a7