VRAGEN OF MEER INFORMATIE

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? We staan klaar om u te helpen. 

 

Of het nu gaat om specifieke productdetails, prijsinformatie of maatwerkoplossingen, we luisteren graag naar uw behoeften. Neem contact met ons op en we beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen. 

VRAGEN OF MEER INFORMATIE

Contactformulier

Meestgestelde vragen

externalId=heuvelmanstaal-contact-4.2.2&filter[active]=1
Ik heb de vooruitbetalingsfactuur voldaan, wanneer kan ik de goederen verwachten?

Indien u een bestelling plaatst welke middels een vooruitbetalingsfactuur wordt voldaan ontvangt u van onze verkoopmedewerkers een indicatieve levertermijn. Op het moment dat wij de betaling ontvangen hebben zullen wij u hiervan een bevestiging sturen met daarbij de datum voor het afhalen of bezorgen. 

Waar kan ik de leverdatum van mijn bestelling vinden?

Op onze orderbevestiging kunt u de leverdatum van uw bestelling vinden. 

Naar welk e-mail adres kan ik de bijbehorende certificaten verzenden voor de levering van goederen?

U kunt de certificaten voor de levering verzenden aan receptie@heuvelman.com, let op dat de heatnummers van het te leveren materiaal bij ons bekend moeten zijn alvorens we beginnen met het lossen van de goederen. Voor meer informatie aangaande het voor-aanmelden of het leveren van goederen kunt u onze instructies downloaden op onze downloadpagina.

Waarom krijg ik een 3.1 certificaat (volgens EN10204) berekend bij mijn bestelling?

Wanneer u materialen in de kwaliteit S355 bij ons bestelt krijgt u hier altijd een bijbehorend 3.1 certificaat (volgens EN10204) bij geleverd. Wij maken hierop geen uitzonderingen omdat wij de traceerbaarheid/herleidbaarheid te allen tijde willen garanderen bij deze kwaliteit.