Uitbreiding magazijn Heuvelman Staal aan de Dynamostraat 34
Met trots kondigen we aan dat de bouw aan van ons gloednieuwe magazijn aan de Dynamostraat 34 is voltooid. Dit nieuwe gebouw, gelegen op het voormalig terrein van Dynamostaal, markeert een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van Heuvelman Staal. Terwijl we ons blijven uitbreiden en onze diensten verbeteren, biedt deze nieuwe faciliteit ons de ruimte en middelen om onze voorraad in balkstaal van de kwaliteit S355J2 aanzienlijk uit te breiden.

Een historische locatie met nieuwe mogelijkheden
Het terrein aan de Dynamostraat 34 heeft een rijke geschiedenis en is momenteel in gebruik door zowel Heuvelman Staal als Dynamostaal. Deze gedeelde locatie symboliseert de samenwerking tussen de twee bedrijven en biedt ons de gelegenheid om gebruik te maken van de gedeelde infrastructuur.

Uitbreiding van voorraad in balkstaal
Een van de belangrijkste redenen voor de bouw van het nieuwe pand is de uitbreiding van onze voorraad in balkstaal, specifiek in de kwaliteit S355J2. Deze hoogwaardige staalsoort staat bekend om zijn uitstekende mechanische eigenschappen en wordt veel gebruikt in de constructie-industrie. Met de nieuwe faciliteit kunnen we grotere hoeveelheden voorraad opslaan, waardoor we sneller en efficiënter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Dit versterkt onze positie als een betrouwbare en vooraanstaande leverancier in de staalindustrie.

Met vriendelijke groet,
Het Team van Heuvelman Staal

MEER NIEUWS

Gerelateerde artikelen

externalId=heuvelmanstaal-news-detail-5.2.1&filter[active]=1&filter[not uuid]=cabfc2d4-6385-4a6a-a753-3dba04f9e28d