ONAFHANKELIJKE STAALHANDEL

HEUVELMAN STAAL LEVERT EEN BREED ASSORTIMENT CONSTRUCTIESTAAL DIRECT UIT VOORRAAD.

Welkom bij Heuvelman Staal, een familiebedrijf actief in de staalhandel sinds 1876. Als een toonaangevende onafhankelijke staalhandel zijn wij gespecialiseerd in het leveren van een divers assortiment constructiestaal, direct beschikbaar uit onze ruime voorraad. Onze activiteiten strekken zich uit over zowel de binnenlandse als buitenlandse staalmarkt.

 

Wat ons onderscheidt? Onze kracht ligt in onze levering vanuit voorraad, wat betekent dat we onze klanten te allen tijde snel en adequaat kunnen bedienen. Hoe we dat doen? Dankzij onze langdurige nationale en internationale contacten met producenten en leveranciers kunnen we oplossingen bieden voor uw behoeften.

 

Bij Heuvelman Staalhandel draait alles om walserijproducten, waaronder balkstaal, stafstaal, kokers, buizen, en platen. Ons staal, zorgvuldig geselecteerd van producenten wereldwijd, voldoet aan strenge Europese normen waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

Samen sterk

Trots op onze mensen

Bij Heuvelman Staal koesteren we met trots het hart van ons bedrijf - onze mensen. Ons team, gedreven door passie en expertise, vormt de essentie van wie we zijn en wat we bereiken. Elke medewerker draagt bij aan de unieke dynamiek en het succes van Heuvelman Staalhandel, en we beschouwen ze als de ware drijvende kracht achter onze onderneming.

 

Bij Heuvelman Staal delen we niet alleen een werkplek; we delen een visie, doelen en successen. Door te investeren in de groei en het welzijn van onze medewerkers, creëren we niet alleen een bloeiende werkomgeving, maar verzekeren we ook dat onze klanten kunnen vertrouwen op een team van professionals dat met toewijding en trots kwalitatieve staaloplossingen levert.

SINDS 1876

Ontdek het erfgoed van Heuvelman Staal, een bedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1876.

Heuvelman Staal heeft een rijke historie, diep geworteld in de passie voor staal en gedreven door een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wat begon als een bescheiden onderneming in de schroothandel is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de staalindustrie. Deze reis vertelt het verhaal van een familiebedrijf dat generatie op generatie wordt doorgegeven.

 

Als trots familiebedrijf hebben we altijd geloofd in de kracht van traditie en continuïteit. Elke generatie heeft zijn stempel gedrukt op Heuvelman Staalhandel, en de overdracht van kennis, ervaring en waarden heeft ons gevormd tot wat we vandaag zijn. 

 

Nu, meer dan een eeuw later, blijven we vastberaden in het voortzetten van dit familieverhaal. Onze geschiedenis weerspiegelt niet alleen de evolutie van Heuvelman Staal, maar ook de voortdurende inzet van elke generatie om te innoveren en aan te passen aan de veranderende eisen van de markt. Het is met trots en een gevoel van verantwoordelijkheid dat we onze erfenis voortzetten, terwijl we met enthousiasme naar de toekomst kijken, wetende dat ons verhaal nog vele hoofdstukken te schrijven heeft.